Westzeedijk 521

Contact details

Contact
Xander Koenen 
Address
Westzeedijk 521
city
3024 EL Rotterdam
Country
NETHERLANDS
Phone
010 - 404 01 80 
Internet

Properties

GebiedOverig Rotterdam
Status GebouwBestaand
SoortKantoor
Opp. Kantoorruimte225m2
Gem. prijs per m299
Beschikbaar perDirect
Parkeerplaatsen2
MakelaarMeeùs
Type aanbodHuur
Beschikbaar vloeroppervlak225 m²
De authentieke details en het betonskelet maakt dit monumentale pand en deze karakteristieke kantoorruimte tot een uniek object. Het geheel is gesitueerd op de eerste verdieping aan de Looiershof 1 te Rotterdam. De kantoorruimte is gelegen aan een openlucht “atrium” dat als algemene verkeersruimte functioneert voor de overige kantoorruimtes en bovengelegen woningen. Het historische Delftshaven met z’n diverse restaurants en typische etablissementen ligt op een steenworp afstand.

Het gebied rondom de Westzeedijk wordt overigens in fasen gereconstrueerd. Hierdoor ontstaat een  vaste plek voor evenementen en zal de huidige verkeersader ca. 20 meter worden verlegd en vervangen worden door een rustige parallelweg. Het gehele gebied ondergaat een metamorfose waardoor een kantorenlocatie  ontstaat van hoog niveau.

 

Bereikbaarheid:

De kantoorruimte is goed bereikbaar middels het maastunneltracé, het centrum en via het Marconiplein  vanaf de A 20. Het geheel is ook prima middels het openbaar vervoer te bereiken.

 

Parkeren:

2 parkeerplaatsen in de ondergelegen en afgesloten parkeergarage en in de directe omgeving is er voldoende onbetaalde parkeergelegenheid.

 

Vloeroppervlak:

Ca. 225 m² kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping.

 

Huurprijs:

€ 99,-- per m² per jaar, indien geopteerd wordt voor een 5-jarig huurcontract. Indien voor een kortere huurperiode wordt gekozen wordt de huurprijs naar rato gewijzigd. Tevens wordt de mogelijkheid geboden van een huurvrije periode van 1 jaar op basis van een ingangshuur van € 145,-- per m² per jaar en een 5-jarig huurcontract.

Er is géén BTW verschuldigd.

 

Huurprijs parkeerplaats:

€ 1.450,-- per plaats per jaar.

Er is géén BTW verschuldigd.

 Voorzieningen
-  keukenblok;

-  toiletruimte;

-  Stadsverwarming;

-  centrale verwarming middels radiatoren;

-  lift;

-  mechanische ventilatie;
overig opleveringsniveau in overleg.

Specificaties
Locatie
 
Overig Rotterdam
Type object
 
Kantoor
 
Oppervlakte
 
225 m2
Opp. kantoor
 
225 m2
 
Parkeerplaatsen
 
2
Parkeerprijs
 
1450