Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam The Hague Airport
View imageView imageView imageView imageView image

Contact details

Contact
Agency Offices
Address
Weena 796
city
3014 DA Rotterdam
Country
NETHERLANDS
Phone
010 4 333 555
Internet

Properties

GebiedOverig Rotterdam
Status GebouwEerste gebruik
SoortKantoor
Gem. prijs per m2175
Beschikbaar perIn overleg
Parkeerplaatsen1750
MakelaarDTZ Zadelhoff
Type aanbodHuur
Beschikbaar vloeroppervlak80000
Huurbaar vanaf datum650

Algemeen
Op Rotterdam The Hague Airport is recent gestart met 'Rotterdam Airport Business Park'. Een tijdloos kantorenpark van een zeer hoogwaardig niveau. Internationale allure, bijzondere faciliteiten, uitstekend parkeren en een optimale bereikbaarheid maken van het 'Rotterdam Airport Business Park' een unieke plek om zowel nationaal als internationaal zaken te doen. Het Business Park biedt bedrijven vestigingslocaties letterlijk op het terrein van Rotterdam Airport. Met al het comfort dat dit met zich meebrengt. Dura Vermeer, Brunel, Culimer en Sitecom zijn enkele van de bedrijven die al voor het Business Park hebben gekozen. Voor meer informatie www.rotterdam-airportbp.nl

Vloeroppervlakte
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het complex bedraagt circa 80.000 m², in units vanaf circa 650 m².

A. Het entreegebied. In het entreegebied tot de luchthaven worden (solitaire) kleinschalige kantoorpaviljoens ontwikkeld van elk circa 2.000 m² v.v.o. Een aantal van deze gebouwen zijn inmiddels gerealiseerd en volledig in gebruik.

B. Het Airportplein. Op deze locatie, direct voor de terminal, worden grootschalige gebouwen met verhuurbare modules van tussen de 4.000 m² en 10.000 m² gerealiseerd. Tevens zijn hier kavels voor een eigen ontwikkeling beschikbaar.

Inmiddels is gestart met de bouw van gebouw 'Cornerstone' van circa 12.000 m² v.v.o. waarvan nog circa 6.000 m² beschikbaar. Dura Vermeer Groep huurt circa 6.000 m² in dit gebouw.

Voorzieningen
Onderhavige gebouwen verkrijgen een zeer hoogwaardig opleveringsniveau dat volledig voldoet aan de hedendaagse eisen van modern energiezuinig kantoorgebruik.

Oppervlak
Kantoor 80.000 m², vanaf 650 m²

Parkeerplaatsen 1:40

Huurprijs
Kantoorruimte: EUR 175,- per m² per jaar.
Parkeerprijs  EUR 1750,- per plaats per jaar

​Servicekosten
Nog nader te bepalen.