Scheepmakershaven 32

Scheepmakershaven 32

Contact details

Contact
Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V.
Address
Westplein 5
city
3016 BM Rotterdam
Country
NETHERLANDS
Phone
0104223220
Internet
more-info

Betreft: Bijzonder representatieve kantoorruimte gelegen op de begane grond aan de Scheepmakershaven 32 te (3011 VB) Rotterdam op het Wijnhaveneiland. Door de ligging op de hoek Scheepmakershaven / Bierstraat beschikt het pand over een grote raampartij voor ruim voldoende lichtinval. De ruimte op de begane grond is naast kantoorruimte zeer geschikt als praktijkruimte. Onlangs is het object volledig gerenoveerd en onder andere voorzien van nieuwe kozijnen met dubbel glas.

Locatie: De Scheepmakershaven ligt in het centrum van Rotterdam op het Wijnhaveneiland. Het Wijnhaveneiland is de afgelopen tijd opgewaardeerd naar een levendige woon-werkomgeving, onlangs zijn er enkele grote projecten opgeleverd waaronder woon-/kantoortoren de Red Apple. Door de nieuwe brug op de punt van het Wijnhaveneiland is de verbinding met het centrum geoptimaliseerd. 

Bereikbaarheid:De Scheepmakershaven is zeer centraal gelegen aan de rand van het centrum. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer (bus, tram, metro) is deze kantoorruimte uitstekend bereikbaar, ook NS-station Blaak is op loopafstand gelegen. De ring en rijkswegen rondom Rotterdam zijn uitstekend bereikbaar via de Maasboulevard, de Maastunnel en de Erasmusbrug.

Oppervlakte:

Begane grond                ca. 165 m2      kantoorruimte +   8 m2 archiefruimte

Parkeren: Tegen nader te bepalen condities zijn er diverse parkeerplaatsen te huur in de parkeergarage aan de Jufferhof. Deze parkeergarage is gelegen op circa 2 minuten lopen. Tevens kunnen via Stadstoezicht Parkeren Rotterdam aanvullend parkeervergunningen (ca. € 35,-- per maand) worden aangevraagd.

Kenmerken & voorzieningen:  

Het pand is voorzien van:

-       Representatieve centrale entree;

-       Gietvloer voorzien van coating op begane grond;

-       Begane grond deels voorzien van stucplafond met inbouwspots;

-       Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;

-       Toilet voorzieningen per verdieping;

-       Pantry per verdieping;

-       Videofooninstallatie;

-       Wandkabelgoten t.b.v. elektra-, data- en telefoonbekabeling;

-       Verwarming d.m.v. radiatoren;

-       Nieuwe kozijnen met dubbel glas.

Huurprijs:

€ 1.625,--        per maand exclusief servicekosten en BTW.

 

Servicekosten: Een voorschotbedrag van € 14,50 per m² per jaar te vermeerderen met BTW verschuldigd voor de hierna genoemde leveringen en diensten:

-  Periodieke controlewerkzaamheden, elektriciteitsverbruik e.d. van:

  • liften
  • centrale verwarmingsinstallatie
  • verlichting centrale ruimten
  • elektrische buitenzonwering
  • hydrofoorinstallatie
  • elektrische deuropener

-  Waterlevering waaronder onder meer begrepen meterhuur voor zover deze kosten aan verhuurder in rekening worden gebracht door de desbetreffende instanties

-  Energieverbruik algemene ruimte

-  Glasverzekering van alle gevelruiten in het gehuurde dienende tot lichtdoorlating

-   Glasverzekering van alle gevelruiten in het gehuurde dienende tot lichtdoorlating in de   algemene ruimten 

-   Schoonhouden van algemene ruimten, waaronder trappenhuizen, gang, hallen en de     liften

-   Wassen van de ramen aan de buitenzijde behorende tot de gehuurde ruimten

-   Administratiekosten over bovenvermelde levering en diensten van 5% te vermeerderen met BTW

 Een voorschotbedrag van € 13,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW verschuldigd voor de hierna genoemde levering en diensten:  Warmtelevering individuele ruimte

Huurtermijn: 5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar

Huurbetalingen:  Per maand/kwartaal vooruit te voldoen.

Huurprijs indexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-werknemers Laag (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. In geval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurgarantie: Huurder dient een bankgarantie te stellen, dan wel een waarborgsom te voldoen ter grootte van een bruto kwartaalverplichting. Dit wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW over beiden.

Huurovereenkomst:Conform standaard ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie juli 2003).