Kranenbittebaan

Kranenbittebaan
View imageView imageView image

Contact details

Contact
Schaub & Partners Bedrijfdhuisvesting BV
Address
Westplein 5C
city
3016 BM Rotterdam
Country
NETHERLANDS
Phone
0104223220
Internet
more-info

Properties

Status GebouwBestaand
SoortKantoor, Bedrijfspand
Beschikbaar perIn overleg
MakelaarSchaub
Type aanbodHuur
Bouwjaar2011
Beschikbaar vloeroppervlak184
Huurbaar vanaf datum92

Be­treft: Zeer representatieve en multifunctionele units bestaande uit bedrijfsruimte vanaf ca. 90 m2 tot 120 m2 op zichtlocatie gelegen en verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. De representatieve ruimten zijn gelegen in het bedrijvencomplex “Flightpark” en geschikt voor bedrijven tot en met milieucategorie 3. Dit nieuwbouw bedrijvencomplex is begin april 2011 opgeleverd. Dankzij snelle glasvezel (1Gbit/sec) zeer geschikt voor ontwerpbureau's, internetbedrijven, ICT bedrijven en softwarebureau's.

Ligging: Het bedrijvencomplex is gelegen direct naast Rotterdam - The Hague Airport. In de nabije omgeving zijn onder andere bedrijven als Sitecom, Securitas en Rhenus Air gevestigd. Door de ligging direct bij het vliegveld valt bedrijvencomplex “Flightpark” ook onder de beveiliging van de koninklijke marechaussee.

Bereikbaarheid: Direct naast Rotterdam - The Hague Airport is Flightpark strategisch gesitueerd ten opzichte van Den Haag, Delft en Zoetermeer. Ook de overige steden in de randstad zijn uitstekend bereikbaar via de Doenkade (N209), A13, A16 en A20. Daarnaast ligt Flightpark op circa 10 autominuten van het centrum van Rotterdam via de nieuwe verbindingsweg met de G.H. van Hogendorpweg (A20 afslag Sint-Franciscus).Tevens rijdt er een shuttleservice in 5 minuten vanaf halte Meijersplein (Randstad-Rail station) direct naar het vliegveld. Het is mogelijk om de shuttle ter hoogte van onderhavige bedrijfsunit te laten stoppen. Hierdoor is het bedrijvenpark ook uitstekend bereikbaar middels het openbaar vervoer, zowel vanuit het stadscentrum als plaatsen in de regio.

Oppervlakte / indeling             

Kranebittenbaan 5:

1e verdieping                                    :     ca. 90 m2       Kantoor-/bedrijfsruimte       

1 parkeerplaats

 

Kranebittenbaan 13:

Begane grond                                  :     ca. 90 m2       Bedrijfsruimte

1e verdieping                                    :     ca. 30 m2       Kantoorruimte       

2 parkeerplaatsen

Kennerken & voorzieningen

Kranebittenbaan 5 & 13:

Begane grond:

-          Monolithisch afgewerkte betonvloer voorzien van antislijtlaag;

-          Vloerbelasting van ca.1.500 kgper m2;

-          Vrije hoogte van ca. 6,20 meter;

-          Elektrisch bedienbare overheaddeur (3 x 3 meter);

-          Nummer 5 is tevens voorzien van een glazen pui achter de overheaddeur;

-          Glad afgewerkte betonvloer;

-          Brandslanghaspel;

-          Toilet met fonteintje;

-          Standaard voorzieningen ten behoeve van logo aanduiding;

-          Hoge ramen achterzijde;

-          Achterdeur;

-          Pantry.

 

1ste verdieping:

-          Geschikt als kantoor- en opslagruimte;

-          Verwarming d.m.v. radiatoren;

-          Vloerbelasting van ca. 500 kg/m2

-          Voorzien van Hr++ glas;

-          Hoge ramen achterzijde.

Optioneel is glasvezel tot 1 Gbit/sec. synchroon internetdienst. Verhuurder is eventueel bereid om in overleg en tegen nader te bepalen condities de unit(s) Turn Key op te leveren.  

Park Management Office Om op zo kort mogelijke termijn volledig operationeel te zijn, biedt verhuurder haar huurders middels Park Management Office geheel kosteloos een volledige service- en helpdesk op Rotterdam The Hague Airport voor al uw facilitair en technisch beheer. Park Management Office biedt vakkundige begeleiding bij uw aanvragen voor energie, internet en telefonie, centraal beheer van reclame-/parkeeruitingen en bemiddeling bij eventuele vergunningaanvragen. Daarnaast kan Park Management Office zorgdragen over de levering en onderhoud van beveiliging, communicatie en ICT systemen. Op deze manier heeft u één vast aanspreekpunt voor al uw vragen en eventuele klachten.

 Huurprijs                                        

Kranebittenbaan 5                          :           €       725,--      per maand

Kranebittenbaan 13                        :           €    1.250,--      per maand

 

 Bovenstaande huurprijzen zijn te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Servicekosten: Een nader te bepalen voorschotbedrag per m2 per jaar exclusief BTW ten behoeve van de diverse door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten.

Huurtermijn: 5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Huurbetalingen: Bij vooruitbetaling per maand te voldoen.

Huurprijsherziening: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks “CPI-Alle Huishoudens” Laag (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Omzetbelasting: Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. In geval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Zekerheidsstelling:Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een bankgarantie aan verhuurder ter beschikking te stellen ter grootte van drie bruto maandverplichtingen, d.w.z. 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en de BTW over beiden.

Huurovereenkomst : Conform standaard ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie juli 2003).